BINNENSCHILDERWERKEN OP MAAT

Schilderwerken door Intereno

Onze specialiteiten zijn binnen- en buitenschilderwerken in de omgeving van Heist-op-den-Berg. Onze jarenlange ervaring zorgt dan ook voor een schitterend resultaat.

Advies op maat

Indien u dit wenst kunt u een beroep doen op ons professioneel advies om de juiste kleurkeuze te maken voor uw interieur. Wij volgen de nieuwste trends op de voet om uw plafond, muren, deuren, plinten, … perfect en stijlvol af te werken.

De juiste verfkeuze

Het kiezen van de juiste verfsoort is van cruciaal belang voor een mooi resultaat met de gewenste effecten. Wij maken dankbaar gebruik van diverse lichtinvallen en schaduwen om in uw leefomgeving een persoonlijke sfeer te creëren. Wij hanteren diverse technieken die elk hun specifiek effect en eindresultaat hebben. Naast het gewoon schilderen kunt u bij ons ook terecht voor het kaleien en beitsen van uw muren.

Contact opnemen

Hebt u zelf geen zin of te weinig tijd om uw woning een nieuwe laagje verf te bezorgen? Of is het schilderen niet echt aan u besteed? Kies dan voor Intereno, specialist in binnenschilderwerken uit Heist-op-den-Berg. Bel of mail voor meer inlichtingen of voor een gratis offerte die volledig op maat van uw project samengesteld wordt. Wij zorgen voor een marktconforme prijs volgens uw budget!

Clikc+