VOOR ELKE VERDIEPING DE PERFECTE VLOERBEKLEDING

Laminaat, linoleum en vinyl, geplaatst door Intereno

Bij Intereno bieden wij u diverse mogelijkheden van vloerbekleding. Wij verzorgen de bekleding op elke verdieping van uw woning.

Aangepaste vloerbekleding

Om ervoor te zorgen dat uw vloerbekleding of laminaat regio Heist-op-den-Berg past bij uw eigen stijl en interieur van uw woning, geven wij u graag advies betreffende de keuze van de bekleding.

Zo kunt u bij ons terecht voor zowel levering als plaatsing van linoleum, vinyl, laminaat en parket voor uw huis, winkel of zaak.

Diverse merken

Wij leveren en plaatsen diverse merken vloerbekleding waaronder Quickstep, Balterio,… Deze vloerbekleding wordt zowel in bovenverdiepingen geplaatst als beneden in de living of keuken.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze vloerbekleding, afhankelijk van diverse factoren die voor u belangrijk zijn zoals gebruiksintensiteit, budget,…

Contact opnemen

Kies voor een specialist in laminaat regio Heist-op-den-Berg die u perfect kan bijstaan in de keuze van de juiste vloerbekleding en die bovendien achteraf zorgt voor een perfecte plaatsing en contacteer Intereno! Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte!

Clikc+