• +20j ervaring
  •  Advies op maat

  • Vrijblijvende offertes
  • Kwaliteit staat bij ons voorop!

Contacteer ons !

Bel ons
SCHILDERWERKEN BUITENSHUIS

Gevel en andere buitenobjecten laten schilderen

Meer en meer kiezen we ervoor onze woning in ere te herstellen door diverse verfraaiingswerken uit te voeren. De gevel schilderen is hier onder andere een voorbeeld van en Intereno uit Heist-op-den-Berg is hiervoor dé geschikte partner.

Speciale kleurenwaaiers

Dankzij het uiteenlopend aanbod aan kleurenwaaiers zijn wij zelfs in staat om “verouderde kleuren” volledig nieuw te schilderen.  Na het maken van de kleurkeuze door u als klant bespreken wij ook de afwerking om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Van gevel tot tuinhuis

Niet enkel uw gevel kan door ons onder handen genomen worden. Ook voor het schilderen van ramen en deuren kunt u steeds bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring eveneens schitterend resultaat leveren als het aankomt op het schilderen van ijzerwerk, hekkens en zelfs tuinhuizen en garagepoorten.

Bij elke nieuwe aanvraag maken wij een afspraak met de klant om de uit te voeren werken ter plaatse te bekijken.

Op deze afspraak nemen wij diverse collectieboeken van allerhande merken mee. Als klant kiest u zelf welke verf u gaat aankopen. Uiteraard geven wij u hierbij voldoende raad en advies. Een tweede mogelijkheid bestaat erin dat u de kleur kiest en wij zelf de aankoop van de verf doen. Op deze manier kunnen wij u een optimale verfkwaliteit garanderen dat resulteert in een schitterend resultaat.

Contact opnemen

Uw gevel laten schilderen regio Heist-op-den-Berg, muren of diverse andere zaken buitenshuis wordt kinderspel met een professional die van aanpakken weet. Contacteer ons vandaag nog voor info of een offerte!

Clikc+